Gezamenlijkebeoordeling

Bring Your Life Experiences To Us

Handleiding voor daghandel Bitcoin, Ethereum en Litecoin

Veel van de munten van vandaag zullen afsterven en de munten die overleven, zullen een enorme betekenis hebben, vergelijkbaar met de manier waarop Amazon in 2001 uit de schaduwen van de dotcom-buste tevoorschijn kwam. Als je deze kernthese niet gelooft, is dit artikel misschien niet voor jou, maar ik hoor graag van je.

Wat ik ga uitleggen, is een gids in stappen over het onderzoeken, kopen en verhandelen van enkele van de belangrijkste cryptocurrencies en genieten van een deel van hun groei.

1. Leer hoe blockchain werkt

Goldman Sachs zegt dat blockchain-technologie “het potentieel heeft om transacties opnieuw te definiëren” en “alles zal veranderen”. Maar iedereen die beweert volledig te begrijpen hoe blockchain werkt en niet Satoshi Nakamoto heet, liegt waarschijnlijk tegen je. En iedereen die beweert Nakamoto te zijn, liegt waarschijnlijk ook tegen jou. Gelukkig hoef je, net als internet, niet te weten hoe blockchain werkt om het te gebruiken.

Maar hier zijn de basisprincipes … een blockchain is een continu groeiende lijst van records, blokken genaamd, die met cryptografie zijn gekoppeld en beveiligd. Door het ontwerp zijn blockchains inherent resistent tegen wijziging van de gegevens en dienen ze als een openbaar grootboek van transacties tussen twee partijen.

2. Leer de beste valuta’s

Bitcoin is een blijvertje. Maar de wereld van virtuele valuta’s wordt druk met veel andere ‘altcoins’. Volgens CoinMarketCap zijn er meer dan 100 soorten cryptocurrency die voor meer dan $ 1 USD verkopen . Er zijn er nog meer in penny-stock range, maar ik raad ze niet aan om ze nu te verhandelen.

Wat belangrijk is om op te merken, is dat bitcoin ongeveer 50% van de gehele markt voor cryptocurrency vertegenwoordigt en het hoogste volume heeft. Het is ongetwijfeld de belangrijkste valuta van vandaag. Je zult ook een verschil merken tussen de originele versie van bitcoin, Bitcoin Classic (BTC) en een nieuwere versie van bitcoin, Bitcoin Cash (BCH). Bitcoin Cash is een spin-off van de originele bitcoin-blockchain. Ga na wat de waarde bitcoin nu is.

3. Begrijp alle inherente risico’s

Bitcoin is volatieler dan vrijwel elk ander type activum, inclusief goud of de aandelenmarkt. Cryptocurrency is nog een jonge technologie en staat voor veel uitdagingen. Hoewel ik geloof dat de algemene trend voor bitcoin opwaarts is, brengt het handelen in deze valuta een aanzienlijk risico met zich mee. Hoe koop ik bitcoins? Ga na wat het veiligste manier is. Bitcoin-prijzen worden sterk beïnvloed door het publieke sentiment over de valuta. Het zal blijven fluctueren naarmate bedrijven en financiële instellingen beslissen hoe ze het al dan niet in hun bedrijf en workflow opnemen. Het is ook zeer gevoelig voor wijzigingen in de regelgeving, zoals ik straks zal bespreken.