Gezamenlijkebeoordeling

Bring Your Life Experiences To Us

Hoe een auto met vertrouwen te kopen

Bepaal hoeveel auto u zich kunt veroorloven

Of u nu voor het eerst een auto koopt of uw vijftigste, begin altijd met het kopen van een auto met een budget.

Bedenk hoeveel u zich kunt veroorloven voordat u wat voor soort auto wilt. Vanuit financieel oogpunt, hoe minder u uitgeeft aan een auto, hoe meer geld u overhoudt voor al het andere.

Voertuigen zijn geen investering. Het is een emotionele sensatie om een ​​nieuwe auto te kopen, maar een gebruikte auto is een veel betere waarde. Als u besluit om tweedehands of lease te kopen, onthoud dan dat een goede autoverkoper u naar de duurste opties zal sturen. Ken eerst uw nummer zodat u later niet teveel uitgeven.

Vind de beste prijs voor een auto

Het internet staat vol met informatie over autoprijzen, dus profiteer ervan. Krijg op zijn minst concurrerende offertes online van een site als Edmunds. U kunt ook genoeg informatie over een auto krijgen via een kenteken check. De rdw kentekengegevens geven u de zekerheid die u nodig heeft. Dit is ook mogelijk voor het kopen van scooters en motoren. Zo kunt u de mrb berekenen en andere informatie krijgen ervan.

Veel autodealers worden steeds beter over prijstransparantie, maar de meeste proberen nog steeds dure – vaak onnodige – add-ons te pushen, en u kunt nog steeds een schaduwrijke verkoper tegenkomen. Leer hoe u de meest voorkomende trucs voor autoverkopen kunt herkennen en hoe u eromheen kunt onderhandelen.

Als je kunt, onderhandel dan altijd over je prijs via telefoon of e-mail.

Doe eerst je testrit. Verlaat de dealer. Bel de volgende dag terug en onderhandel via de telefoon over een prijs, of beter nog, volg deze truc die de autodealers haten om een ​​bodemprijs te krijgen. De dealer zal je haten, maar je krijgt de best mogelijke prijs.

Moet u financieren, contant betalen of een auto leasen?

Beslissen hoe te betalen voor een nieuwe auto is een persoonlijke keuze, maar wij bij Money Under 30 vinden dat het altijd het beste is om contant geld voor een auto te betalen wanneer je kunt.

Wanneer u contant geld spaart om een ​​auto te kopen, bent u minder geneigd om te veel uit te geven – afscheid nemen met duizenden dollars doet pijn dat het ondertekenen van een leningaanvraag dat niet doet. Maar er zijn uitzonderingen. Als u al een bepaalde hoeveelheid rijkdom hebt opgebouwd, kan financiering of leasing voordelig zijn als u hiermee contant geld kunt beleggen en een hoger rendement kunt verdienen.

 

Vaak hebt u een nieuwe auto nodig en moet u deze financieren. Geen probleem. Gelukkig zijn autoleningen vrij eenvoudig te krijgen en tegen redelijke rentetarieven. Voordat u zich aanmeldt, wilt u er echter zeker van zijn dat u een eerlijke rente krijgt en weet u hoeveel u betaalt voor de lening.