Gezamenlijkebeoordeling

Bring Your Life Experiences To Us

Hoe slaagt u een auto -rij -examen

Als u een rijbewijs wilt aanvragen, moet u een auto -rij -examen halen. In de meeste staten wordt dit op afspraak gedaan. U moet contact opnemen met de DMV om de test te plannen. Over het algemeen duurt dit ongeveer 20 minuten.

De rijtest wordt uitgevoerd in aanwezigheid van een motorvoertuiginspecteur. De examinator controleert uw voertuig op veiligheid en controleert uw lichten, bandendruk en signalen. Ze zullen er ook voor zorgen dat je soepel kunt remmen oefenen theorie examen scooter online.

Het is belangrijk om te oefenen voor uw wegtest. Sommige dingen om te oefenen zijn onder meer links en rechts draaien, soepel versnellen en turn -signalen gebruiken. Andere vaardigheden die u kunt verbeteren, zijn onder meer een back -up, manoeuvreren door kruispunten en het veranderen van rijstrook.

Een rijtest wordt afgenomen in een speciale auto. Voordat u vertrekt, moet u uw auto schoonmaken en afval of puin achterlaten. Dit zorgt voor een positieve indruk.

Wanneer u bij het DMV -kantoor gaat, moet u uw bewijs van verzekerings- en vervuilingscontrolecertificaat innemen. Mogelijk moet u ook een belastingkaart of registratiecertificaat tonen.

De rijtest duurt ongeveer 20 minuten. Gedurende deze tijd stelt de onderzoeker u vragen over verkeer. U wordt echter geen illegale of gevaarlijke vragen gesteld.

Als u het examen niet niet doet, moet u de herovername -vergoeding betalen en een ander examen afleggen. U moet binnen twee weken na de oorspronkelijke test opnieuw worden gepland.