Gezamenlijkebeoordeling

Bring Your Life Experiences To Us

Essentiële online datingtips voor vrouwen

1. Wees zelfverzekerd

Benader online dating niet onderdanig. Het is eng om toe te geven dat je op zoek bent naar die ene speciale persoon, maar vergeet niet dat je blind date net zoveel auditie doet als jij. Als je je date binnenloopt met een oprechte wens om meer over de ander te leren, een prettig gesprek hebt en een innerlijk vertrouwen hebt in wat je aan het potentiële partnerschap brengt, zul je je veel comfortabeler voelen om vreemden te ontmoeten.

Onthoud dat ze waarschijnlijk net zo nerveus zijn als jij. Vergeet niet dat je wilt beoordelen of je ze leuk vindt. Doe niet zo veel zorgen over hen wens u en ik beloof je zult niet het gevoel nerveus.

2. Sleep het niet weg

Ik liet jongens me verschillende elektronische berichten heen en weer sturen voordat ik ze persoonlijk ontmoette. Toen begon ik me te realiseren dat veel mannen online erg welsprekend zijn, maar te verlegen of te sociaal onhandig om echt chemie in het echte leven te veroorzaken. Toen ik dit eenmaal verstandig was geworden, merkte ik dat de mannen die superlange berichten schreven vaak de meest terughoudend waren om mij persoonlijk te ontmoeten, omdat ze wisten dat ze niet veel bezittingen meenamen naast hun schrijfvaardigheid.

Daarna schakelde ik over om ervoor te zorgen dat de berichten korter waren en na slechts een paar berichten zou ik beginnen met vragen om af te spreken voor koffie. Het is niet verrassend dat sommigen nooit hebben teruggeschreven. Anderen waren het daarmee eens en tijdens de bijeenkomst kwamen we erachter dat we geen chemie hadden. Het is beter om eerder dan later af te spreken, zodat de ontmoeting niet sleept en u tijd verspilt aan het heen en weer schrijven. Waarom zou je tijd investeren om emotioneel gehecht te raken aan iemand door middel van hun schrijven en woorden als je nooit zou klikken als je elkaar persoonlijk ontmoet? Zorg voor interesse in elkaar en sleep het er niet uit. Ontvang zo snel mogelijk die eerste ontmoeting.

3. Heb gevoel voor humor

Houding is alles. Ik hield een korte blog tijdens twee periodes van online daten in twee verschillende staten. Het was de enige manier om alles in perspectief te houden en mijn vrienden bezig te houden. Ik plaatste de berichten die ik online zou ontvangen (sommige leidden ertoe dat ik de schrijvers blokkeerde) of commentaar op rare datums waarop ik was geweest.

Het meest opvallend: de man die geobsedeerd was door schildpadden en de man die wilde praten over zijn nachtmerries. Hier is een tip: als een man ‘geen gekken alsjeblieft’ in zijn profiel moet schrijven, wil je niet met hem omgaan, want hij is duidelijk een magneet voor drama.

Je gaat minstens één keer op een rare date uit, maar waarschijnlijk meer dan eens. Daarom raad ik koffie of iets vrijblijvend aan – je wilt niet vastzitten aan een eettafel! Je moet je er nu op voorbereiden en in plaats van er een medelijdenfeest van te maken (‘Waarom krijg ik altijd de gekken’), moet je je houding veranderen in: ‘Ik kan niet wachten om mijn vrienden hierover te vertellen! ”

Vergeet niet om eerst datingsites reviews te lezen om te zien hoe goed zo een website is en of het te vertrouwen is. Als u wat ouder bent, dan kunt u ook senioren datingsites bezoeken om iemand te vinden die dichter bij uw leeftijd te vinden.