Gezamenlijkebeoordeling

Bring Your Life Experiences To Us

Er zijn natuurlijk behoorlijk veel internet aanbieders, maar waar moet je allemaal op letten als je een pakket gaat kiezen in Nederland

Wat eerst kwam, het internet of de service provider is een beetje zoals de oude vraag, die kwam eerst, de kip of het ei. Iedereen gelooft dat ze het juiste antwoord hebben, en hoewel het in het geval van het internet niet echt belangrijk is, is het wel belangrijk wat voor soort internetprovider iemand gebruikt. Dat komt omdat er een verschil is met alle internet aanbieders, sommigen hebben één snelheid, terwijl anderen er twee hebben en weer anderen meerdere snelheden hebben.

Er zijn veel verschillende providers en internet mogelijkheden beschikbaar

Het is niet ongebruikelijk dat DSL- of kabelinternetproviders vaak twee snelheden aanbieden, wat echt verrassend is, is dat satellietinternet verschillende hogesnelheidsverbindingen biedt voor verschillende soorten internetgebruikers. Dit is een dienst die een 1.0Mbps hoge snelheidsverbinding heeft voor downloads voor de thuisgebruiker en dit is meestal een snelheid die snel genoeg is voor alle dingen die ze willen doen op het internet. Dan is er een satelliet internet home business plan dat een hoge snelheid heeft met tot 1,2 Mbps downloadsnelheden.

  • Dit kan het thuiskantoor soepel laten draaien en wanneer het een beetje groter bedrijf is dat een snellere downloadsnelheid nodig heeft is er het plan dat snelheden tot 1,6 Mbps heeft. Dit is niet waar het eindigt, er zijn twee andere plannen voor bedrijven of die thuisgebruiker die bepaalde spellen wil spelen of de dienst wil gebruiken voor een telefoonverbinding met plannen die 2,0 Mbps en 3,0 Mps downloadmogelijkheden hebben.

Het is belangrijk dat je internet kunt onderscheiden in snelheid en kwaliteit

Dit scheidt het verschil tussen hogesnelheidsbreedbanddiensten voor computergebruikers van de thuisgebruiker tot de zakenman die het soort internetdienst wil hebben dat hij nodig heeft en niet alleen een keuze uit twee plannen. Snelheid op het internet betekent verschillende dingen voor verschillende computergebruikers, voor de thuisgebruiker kan het betekenen dat hij e-mail sneller ziet en sneller naar foto’s kijkt.

Terwijl het bedrijf zou kunnen vinden dat ze een behoefte hebben om zakelijke bijlagen te downloaden vaak en ze willen een snelle verbinding die betekent dat ze kunnen krijgen de bijlagen en krijgen op met hun werkdag in plaats van te moeten zitten wachten op de downloads.